(0 szavazat)

Idei gyermekhetünket augusztus 7-13 között szerveztük imházunkban és közösségi házunkban. Körülbelül negyven gyermek vett részt a programokon.

A hét témáját Dávid élete adta. A délelőtti tanításokon az ószövetségi király egy-egy életszakaszát dolgoztuk fel kiscsoportokban. Szó volt Dávid elhívásáról, arról, hogyan győzte le Góliátot, hogyan szerzett igazi barátot Jonatán személyében végül arról, hogy Dávid utódja lett Jézus Krisztus.

A tanítások mellett népszerűek voltak az éneklések, a játékok, és a sportolás. Délutánonként kézműveskedhettek a gyermekek. Elkészítették Góliát életnagyságú képét, melyet parittya helyett a saját maguk által készített csúzlival lőhették le.

Szerdán vendégünk volt Szilágyi Levente triálos biciklista, aki látványos bemutatót tartott a táborozóknak. Csütörtökön a Királyrétre kirándultunk, ahol strandolhattak és számháborúzhattak a gyermekek. 

Pénteken akadályversenyen vettek részt a táborozók, a faluban több állomást meg kellett találniuk, ahol érdekes feladatok várták őket. Péntek este egy filmvetítésre hívtuk a nagyobb gyermekeket és a szülőket. A Katwe királynője című filmet néztük meg, mely egy megtörtént történetet mesélt el egy ugandai kislányról, aki a mélyszegénységből ki tudott törni a sakkozásával. Tanulságos volt a film.

Vasárnap ünnepi istentisztelettel zárult a gyermekhét, ahol a tábor résztvevői beszzámoltak a hét során tanultakról.

Jövőre terveink szerint ismét megrendezzük majd a táborunkat!

Megjelent: 11589 alkalommal Utoljára frissítve: hétfő, 14 augusztus 2017 08:26

Keresés az oldalon

Blog

  • Öröm a mennyben és a földön
    Öröm a mennyben és a földön 2020. január 26-án délelőtt csordultig megtelt a Gyulai Baptista Gyülekezet imaháza, még az előtérben is ültek emberek, akik kivetítőn keresztül…
  • Gyula Tv áhítatok 2020. január
    Gyula Tv áhítatok 2020. január 2020. január 19 és 25 között én tartom a napi áhítatokat a Gyula TV-n. A héten a Tékozló fiú (Lk…
  • Gyula Tv Áhítatok
    Gyula Tv Áhítatok Szeptember 29 és október 5 között engem kértek fel, hogy tartsam meg a reggeli áhítatokat a Gyula TV-n. Az elmélkedések…

MBE hírei

Kapcsolat

Ha üzenetet szeretne küldeni a szerkesztőnek, töltse ki az űrlapot!

Események

Események nem találhatóak