(0 szavazat)

Kétévi szokolyai és váci szolgálat után Isten vezetését látva elfogadtuk a Gyulai Baptista Gyülekezet meghívását, így 2019. május végén visszaköltöztünk a Körösvidékre. 

Hálával gondolunk vissza a szokolyai testvérekre. Jó volt a Börzsöny lábánál egy szép környezetben lakni. Jó volt reggelente madárénekre kelni, ősszel a kertből hallgatni a szarvasbőgést. Örömmel tekintünk vissza a családias istentiszteletekre, a hajnali imaórákra, a nyári gyermekhetekre. Öröm volt Vácon a fiatalok között is szolgálni.

Hála van a szívünkben a búcsú istentisztelet miatt is. A testvérek nagy szeretettel búcsúztak tőlünk és szeretettel váltunk el egymástól, hisszük nem örökre.

A gyulai fogadtatásunk is hálával tölt el minket. A gyülekezet nagy szeretettel vett minket körül már a költözéskor, de az első hetekben is. Jó tapasztalni, hogy a testvérek szeretik az igét, vágynak a megújulásra, a lelki ébredésre. Az első időszakunk még az ismerkedéssel telik, már az első hónapokban is sok szolgálat vár ránk. Nyári táborok jönnek egymás után több héten keresztül.

Eszter lányunk kicsit nehezebben alkalmazkodik, gyakran mondogatta az első napokban, hogy menjünk haza Szokolyára. Már kezdi megszokni új otthonunkat.

Megjelent: 206 alkalommal

Keresés az oldalon

Blog

  • Az Úr nem feledkezik el rólunk
    Az Úr nem feledkezik el rólunk Különleges istentiszteletre gyűltek össze a hívek és érdeklődők augusztus 11-én Szokolyán. Ezen a délelöttön volt a gyermektábor záróalkalma, valamint egy…
  • Fent voltunk a hegyen
    Fent voltunk a hegyen Az idei nyarunk sok programmal kezdődött. Egy hét angol, majd két hét gyermektábor után készültünk a gyülekezeti kirándulásra. Idén Erdélybe…
  • Angol tábor 2019
    Angol tábor 2019 Június 17-21 között szerveztük meg a már hagyományosnak mondható angol táborunkat a gyülekezetünkben. Ismét amerikai barátaink: Beth, Bonita és Carol…

MBE hírei

Kapcsolat

Ha üzenetet szeretne küldeni a szerkesztőnek, töltse ki az űrlapot!

Események

Események nem találhatóak