(0 szavazat)

Kétévi szokolyai és váci szolgálat után Isten vezetését látva elfogadtuk a Gyulai Baptista Gyülekezet meghívását, így 2019. május végén visszaköltöztünk a Körösvidékre. 

Hálával gondolunk vissza a szokolyai testvérekre. Jó volt a Börzsöny lábánál egy szép környezetben lakni. Jó volt reggelente madárénekre kelni, ősszel a kertből hallgatni a szarvasbőgést. Örömmel tekintünk vissza a családias istentiszteletekre, a hajnali imaórákra, a nyári gyermekhetekre. Öröm volt Vácon a fiatalok között is szolgálni.

Hála van a szívünkben a búcsú istentisztelet miatt is. A testvérek nagy szeretettel búcsúztak tőlünk és szeretettel váltunk el egymástól, hisszük nem örökre.

A gyulai fogadtatásunk is hálával tölt el minket. A gyülekezet nagy szeretettel vett minket körül már a költözéskor, de az első hetekben is. Jó tapasztalni, hogy a testvérek szeretik az igét, vágynak a megújulásra, a lelki ébredésre. Az első időszakunk még az ismerkedéssel telik, már az első hónapokban is sok szolgálat vár ránk. Nyári táborok jönnek egymás után több héten keresztül.

Eszter lányunk kicsit nehezebben alkalmazkodik, gyakran mondogatta az első napokban, hogy menjünk haza Szokolyára. Már kezdi megszokni új otthonunkat.

Megjelent: 990 alkalommal

Keresés az oldalon

Blog

  • Két bemerítés két hét alatt
    Két bemerítés két hét alatt A járványügyi helyzet miatt nagy dilemmában volt gyülekezetünk vezetősége, hogyan tudnánk biztonságosan megszervezni ősszel a bemerítést. Tízen készültek arra, hogy…
  • Érzelmi hullámvasúton
    Érzelmi hullámvasúton Egy szeptember végi vasárnap emléke Vannak az ember életében napok, amiket nem feled, és amik meghatározóak maradnak. Én is átéltem…
  • Gyülekezeti csendeshétvége Gyula-Városerdőn
    Gyülekezeti csendeshétvége Gyula-Városerdőn A járványhelyzet miatt az idei, Szilvásváradra tervezett táborunkat le kellett mondanunk, de kerestük a lehetőséget arra, ha rövidebb időre is,…

MBE hírei

2021. december 08.

Kapcsolat

Ha üzenetet szeretne küldeni a szerkesztőnek, töltse ki az űrlapot!

Események

Események nem találhatóak