(0 szavazat)

Kétévi szokolyai és váci szolgálat után Isten vezetését látva elfogadtuk a Gyulai Baptista Gyülekezet meghívását, így 2019. május végén visszaköltöztünk a Körösvidékre. 

Hálával gondolunk vissza a szokolyai testvérekre. Jó volt a Börzsöny lábánál egy szép környezetben lakni. Jó volt reggelente madárénekre kelni, ősszel a kertből hallgatni a szarvasbőgést. Örömmel tekintünk vissza a családias istentiszteletekre, a hajnali imaórákra, a nyári gyermekhetekre. Öröm volt Vácon a fiatalok között is szolgálni.

Hála van a szívünkben a búcsú istentisztelet miatt is. A testvérek nagy szeretettel búcsúztak tőlünk és szeretettel váltunk el egymástól, hisszük nem örökre.

A gyulai fogadtatásunk is hálával tölt el minket. A gyülekezet nagy szeretettel vett minket körül már a költözéskor, de az első hetekben is. Jó tapasztalni, hogy a testvérek szeretik az igét, vágynak a megújulásra, a lelki ébredésre. Az első időszakunk még az ismerkedéssel telik, már az első hónapokban is sok szolgálat vár ránk. Nyári táborok jönnek egymás után több héten keresztül.

Eszter lányunk kicsit nehezebben alkalmazkodik, gyakran mondogatta az első napokban, hogy menjünk haza Szokolyára. Már kezdi megszokni új otthonunkat.

Megjelent: 480 alkalommal

Keresés az oldalon

Blog

  • Öröm a mennyben és a földön
    Öröm a mennyben és a földön 2020. január 26-án délelőtt csordultig megtelt a Gyulai Baptista Gyülekezet imaháza, még az előtérben is ültek emberek, akik kivetítőn keresztül…
  • Gyula Tv áhítatok 2020. január
    Gyula Tv áhítatok 2020. január 2020. január 19 és 25 között én tartom a napi áhítatokat a Gyula TV-n. A héten a Tékozló fiú (Lk…
  • Gyula Tv Áhítatok
    Gyula Tv Áhítatok Szeptember 29 és október 5 között engem kértek fel, hogy tartsam meg a reggeli áhítatokat a Gyula TV-n. Az elmélkedések…

Kapcsolat

Ha üzenetet szeretne küldeni a szerkesztőnek, töltse ki az űrlapot!

Események

Események nem találhatóak